BibianName500 kV droge transformatorStructurele analyse en onderzoek

  • vrijgavetijd:2022-09-30 10:01:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:533
  • Korte omschrijving:

    BibianName,BibianNameToepassing van een transformator met olieonderdompeling,De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-co

Artikel inhoud
BibianNameToepassing van een transformator met olieonderdompeling,

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Fabriek voor elektrische transformatoren

BibianNameHoe droge transformator te selecteren

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

OudtsshoornBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

lekkage van olie bij loopflens


BibianName500 kV droge transformatorStructurele analyse en onderzoek



Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

InstallatievoorwaardenHet wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%,BibianNameDistributiekamer Transformer, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.


BibianName500 kV droge transformatorStructurele analyse en onderzoek



Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Omvang van de productenBij inbedrijfstelling:

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern,BibianNameModel van droge transformator, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Look van olie van gietijzeren delen

BibianNameLosse kernschroef

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Fout oordeel van de transformator

BibianNameOverige productinformatie
  • Mesa.kgmElektrisch hefhydraulisch platformWat zijn de kenmerken en kwaliteitseisen van

    Mesa.kgmElektrisch hefhydraulisch platformWat zijn de kenmerken en kwaliteitseisen van

  • Nancy.Indoor hydraulisch hefplatform autoHoe probeert het gevoel van waarde het mechanische werk te

    Nancy.Indoor hydraulisch hefplatform autoHoe probeert het gevoel van waarde het mechanische werk te

  • Nancy.Mobiel hydraulisch hefplatformHoe wordt het gemaakt

    Nancy.Mobiel hydraulisch hefplatformHoe wordt het gemaakt

  • Nancy.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

    Nancy.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

  • Nancy.Productie van instapbruggenAanbevolen aankoopcriteria

    Nancy.Productie van instapbruggenAanbevolen aankoopcriteria

  • EpeHydraulisch mobiel type instapkasSpecifieke eisen voor beheer en gebruik in de bouw

    EpeHydraulisch mobiel type instapkasSpecifieke eisen voor beheer en gebruik in de bouw

  • Svupsk.Vrachtlift op de bouwplaatsBedrijfsmodel

    Svupsk.Vrachtlift op de bouwplaatsBedrijfsmodel

  • Denver.Kleine lift met meerdere verdiepingenNieuwe prijs

    Denver.Kleine lift met meerdere verdiepingenNieuwe prijs

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!